Esdeveniment presencial

Congrés de Transformació Digital del Tercer Sector Social de Catalunya

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimarts, 11 jul. 2023

m4Social i Fundación Telefónica organitzen una jornada per reflexionar sobre les tendències i tecnologies emergents que poden millorar l'atenció a les persones.

 

 

El pròxim 11 de juliol, des de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través del projecte m4Social i en col·laboració amb Fundación Telefónica, organitzen el ‘Congrés de Transformació Digital del Tercer Sector Social de Catalunya’ al Hub Social (c/ Girona, 34, 08010 – Barcelona).

L’objectiu de la jornada és reflexionar sobre les tendències i tecnologies emergents que poden potenciar l'acció social de les entitats i prendre el pols a l’estat de digitalització del tercer sector social a Catalunya i al món. A més, l’11 de juliol també es posarà el focus en la intel·ligència artificial i la ciberseguretat com a palanques que estan impulsant els canvis més revolucionaris en la nostra societat i la seva aplicació a la millora de l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat. 

No t’ho perdis!
Inscriu-te aquí.

Data
dimarts, 11 jul. 2023
Hora
9:00
Organitzador
m4Social (Taula del Tercer Sector) i Fundación Telefònica
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Girona, 34, interior.</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Girona, 34, interior.</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón