Esdeveniment presencial

Col·loqui ‘Compartim experiències internacionals’ sobre inclusió amb persones amb discapacitat

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dijous, 13 jul. 2023

Es tracta d’un debat obert sobre els drets humans de les persones amb discapacitat en l'àmbit educatiu a diferents territoris del món.

Durant l’acte, organitzat per Arquitectura Sense Fronteres, es projectaran els documentals ‘Barreres Invisibles’ i ‘Soñarlo en Grande’, dos curtmetratges que mostren la realitat de la infància i l’adolescència amb discapacitat durant la quotidianitat i en els seus entorns educatius. Els casos que es mostren passen en tres territoris diferents: Espanya, Moçambic i Guatemala. És un esdeveniment obert a totes les persones interessades en l'educació inclusiva i l'accessibilitat. 

Després de la projecció, s’iniciarà un debat entre protagonistes, col·laboradores i associacions del sector de la discapacitat de Barcelona, de la ciutat moçambiquesa d'Inhambane i de la guatemalenca Champerico. L’objectiu del col·loqui és posar sobre la taula els drets de les persones amb diversitat i quin paper i reptes juguen els centres educatius per tal de garantir la inclusivitat.

L’esdeveniment és gratuït i accessible per a persones amb discapacitat. Per assistir-hi, cal inscriure's prèviament enviant un email a epd_catalunya@asfes.org.

 

Data
dijous, 13 jul. 2023
Hora
17:00
Organitzador
Arquitectura Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1"> Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1"> Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón