Esdeveniment presencial

L’Escola Popular d’Economia Feminista arriba a El Prat!

Localitat:
El Prat de Llobregat
Data de l'esdeveniment:
dimecres, 18 oct. - dimecres, 13 des. 2023

La vint-i-cinquena edició de l’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista es desplaça, per primera vegada, a El Prat de Llobregat.

Les Escoles són espais de formació, intercanvi i enxarxament per a dones i identitats dissidents on, a través de les experiències viscudes, reapropiar-nos de l’economia, dels temps de vida i dels cossos que sostenen la vida. En aquesta ocasió la organitzem de la mà de la Fundació Esperanzah i la Comunalitat d’El Prat i, per tant, aprofundirem en l’Economia Social i Solidària Feminista.

Treballarem al voltant de 7 mòduls temàtics durant 7 setmanes i disseccionarem l’economia capitalista, patriarcal i colonial, i com ens travessa als cossos i territoris a nivell local i global. Donarem valor a allò invisible i polititzarem els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes. Les sessions seran presencials, format que ens permetrà cuidar-nos, revisar-nos i fer safareig per capbussar-nos en els feminismes a través de metodologies i llenguatges diversos.

L’Escola Popular d’Economia Feminista (EPEF) d'El Prat tindrà lloc tots els dimecres, de l’18 d’octubre al 13 de desembre de 2023 —excepte l’1 de novembre i el 6 de desembre, que són festius—, de 17:00 a 20:00h, a El Prat de Llobregat.

Les EPEF de CooperAcció són una proposta política feminista de treball per a la transformació, un procés que comença amb l’escola i que trasllada els seus impactes als carrers, als barris i a l’entorn de les persones que hi participen. Les sessions que es construeixen amb metodologies participatives, el joc i l’educació popular, situant al centre les veus, les experiències, els sabers, les preguntes i els dubtes de les participants.

El projecte de les EPEF se sustenta principalment en tres grans mirades: la feminista, l’antiracista i l’ecosocial. Cada un d’aquests tres eixos es vincula a les escoles i travessen els diferents mòduls, des dels continguts propis de la sessió com als materials d’aprofundiment.

Vols saber-ne més?

L’Escola va dirigida a dones, lesbianes i trans de totes les procedències i realitats d’El Prat. Començarem el dimecres 18 d’octubre i acabarem el dimecres 13 de desembre de 2023.
Ens trobarem de 17:00 a 20:00h al Passatge Ramón Codina, 65,  El Prat de Llobregat.

Les sessions seran presencials i comptarem amb un espai de cures per a criatures. Pots consultar la programació entrant aquí. És totalment gratuït.

Com inscriure’s?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu. Data límit d’inscripció el diumenge 24 de septembre de 2023.

Encara tens dubtes?

Pots veure aquest vídeo amb les experiències de participants d’edicions passades. Si encara necessites que et aclarim alguna cosa, posa’t en contacte  amb escolespopulars@cooperaccio.org

 

Data
dimecres, 18 oct. 2023
Hora
17:00
Organitzador
CooperAcció
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Passatge Ramón Codina, 65, </span><br> <span class="locality">El Prat de Llobregat</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Passatge Ramón Codina, 65, </span><br>
<span class="locality">El Prat de Llobregat</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón