Esdeveniment presencial

Cicle al Canòdrom: 'Hackegem les eines d’ideació'. El canvas social amb mirada feminista

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimecres, 15 nov. 2023 - dimecres, 10 abr. 2024

Primera sessió del cicle 'Hackegem les eines d’ideació' que realitzarà la cooperativa Alquímia Social a la seu del Canòdrom, per analitzar eines d’ideació de projectes i aprendre a utilitzar-les incorporant-ne una mirada feminista.

Existeixen moltes eines d’ideació de projectes, però no totes inclouen les dimensions àmplies de la vida actual. El Canòdrom inicia un cicle de tres tallers organitzats amb Alquímia Social per disseccionar les eines de disseny, i incorporar les dimensions invisibles als nostres projectes des d’una perspectiva de l’economia feminista.

Al primer taller, s’introduirà el canvas social, una eina d'anàlisi de propostes de negoci amb impacte social i es buscarà com incorporar-hi reptes adreçats a col·lectius amb diferents capacitats, o tenir presents les cures i la conciliació o destinataris allunyats del capital o del negoci, entre d'altres elements.

El cicle 'Hackegem les eines d’ideació' s'adreça a persones que acompanyin processos d’ideació de projectes i que vulguin incorporar diferents realitats, així com expertes en dinamització de processos basats en els fonaments de l’economia feminista.

Les següents sessions seran el taller 'El sociograma amb mirada feminista, que tindrà lloc el dia 14 de febrer de 2024 i 'El canvas de disseny de proposta de valor' que es desenvoluparà el 10 d’abril de 2024. Totes elles, tindran lloc al Canòdrom de 10 a 11.30 hores.

Data
dimecres, 15 nov. 2023
Hora
10:00
Organitzador
Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Concepció Arenal, 165</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Concepció Arenal, 165</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón