Joventut comença a adjudicar les places dels camps de treball

Associació per a Joves Teb

Joventut comença a adjudicar les places dels camps de treball

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El sorteig a partir del qual s'assignaran les places entre les persones que han fet la preinscripció ha tingut lloc el dia 20 d'abril al matí.

La Direcció General de Joventut del departament de Treball, Afers Socials i Famílies adjudicarà les 1.214 places dels camps de treball que s’ofereixen aquest estiu, a les quals poden optar els i les joves d’entre 14 i 29 anys. El número triat a l'atzar ha estat el 420, i a partir d'aquest s'assignaran les places seguint un ordre correlativament ascendent.

Durant l’acte s’ha donat a conèixer quins són els camps de treball que han estat més sol·licitats. Tots aquests estan dirigits a joves amb edats entre 14 i 17 anys: "El curs baix del riu Gaià: dunes i un món per descobrir", "L’aigua: un cicle vital. Aiguamolls 2016", "PRC-46 Ruta dels Sorreigs i Sobremunt", "Descobrint Natura – Sensibilització ambiental i ciència ciutadana" i "Redescobrim el castell de Guardiola".

La Direcció General de Joventut ha organitzat per aquest estiu 51 camps de treball a tot Catalunya amb un total de 1.134 places, a les quals es sumen 80 places més que es reparteixen entre 52 camps de treball de la resta de l’Estat espanyol.

Aquests camps de treball són estades d’uns quinze dies en què es participa de manera desinteressada en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d’intercanvi cultural.

Afegeix un comentari nou