Curs de Gestió Multicultural i Convivència

 Font:
Font:

Curs de Gestió Multicultural i Convivència

Resum: 

Durant els darrers anys la CONFAVC (Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya) ha organitzat a diferents municipis catalans el Curs de Gestió Multicultural i Convivència. Aquesta formació explica els estereotips i prejudicis que existeixen a la nostra societat cap a diferents cultures i mostra com trencar-los. El 15 de juny s'iniciarà una nova edició al barri de la Barceloneta de Barcelona. Hi vols participar?

Aquesta serà la 19a edició del curs i s'organitzarà amb el suport de de l'Associació de Veïns de l'Òstia.

La formació es desenvoluparan durant quatre mesos. Les classes seran els dimecres de 19:00 a 21:00 hores, a la seu de la CONFAVC: Carrer Doctor Aiguader, 18.

A través d'aquest curs es busca dotar els i les assistents d'un marc de reflexió sobre els diferents models de gestió de la immigració, conèixer les polítiques destinades a regular la immigració així com conèixer de forma directa les característiques centrals de les col·lectivitats d'immigrants que viuen i treballen a Catalunya: pakistanesos, llatinoamericans, magribines, països de l'est, asiàtics...

La inscripció es pot realitzar escrivint al correu electrònic cristian.gim[arrova]confavc.cat o presencialment a la seu de l'Associació de Veïns de l'Òstia els dimarts i dimecres de 18:00 a 20:00 hores.

Aquest curs forma part d'un projecte més ampli de la CONFAVC que pretén aglutinar veïns i veïnes de tota la vida i amb persones nouvingudes, per tal que treballin per construir conjuntament els barris.

Afegeix un comentari nou