Xerrada “Les nostres energies” a Sabadell

Portada del documental. Font: Vimeo
Sabadell
Divendres, 10/06/2016

Enginyeria Sense Fronteres organitza un debat per discutir sobre com ha de ser el nostre sistema energètic a l’auditori de Fira Sabadell.

“Les nostres energies” és el nom d’un documental i a la vegada de la xerrada posterior a la seva projecció que ha organitzat Enginyeria Sense Fronteres per debatre sobre el model energètic a Catalunya i fer denúncia del mateix sistema actual. Insostenible i ademocràtic serien les dues paraules que millor el definirien, segons els i les organitzadores. Amb aquest acte, es pretén fer veure el conjunt d’impactes ambientals que comporta aquest model, basat en fonts no renovables.

També vol superar la visió que els impactes i agressions mediambientals només passen lluny de casa. Durant l’acte es projectarà la peça audiovisual de Laszlo Topanich que posarà en qüestió la relació entre la població i les empreses, sovint basada en el clientelisme i es proposaran noves maneres de construir un model energètic més participatiu, amb una visió molt més política i més propi del segle XXI.

Col·laboren amb l’esdeveniment Som Energia Sabadell, Òmnium Cultural, la Plataforma per la Llengua, l'Assemblea Nacional de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell. L’auditori Fira Sabadell serà el lloc de trobada d’un esdeveniment que se celebrarà el dia 10 de juny a les 18h de la tarda. Les persones assistents hauran de posar la seva energia per canviar aquest món en què ens agradaria viure.

Data: 

Divendres 10 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org