Jornades El Prat Solidari

Cartell de les jornades
El Prat de Llobregat
Dissabte, 04/06/2016 fins Dimecres, 15/06/2016

Aquesta és la 23ena edició d'un esdeveniment que té com a objectiu promocionar i enfortir l'àmbit de la cooperació internacional a través de les ONG del Prat de Llobregat.

Les jornades estan organitzades per la Comissió El Prat Solidari, que forma part del Departament de Ciutadania i del Programa de Solidaritat i Cooperació del Prat de Llobregat.

Entre els actes previstos hi ha un sopar solidari i una caminada solidària el 4 de juny, la xerrada-col·loqui "Mediterrània: bressol de cultures, vergonya d'Europa" el dia 6, el Club de Lectura Gira el Món amb "El violoncelista de Sarajevo" el 8 de juny, i la xerrada "El conflicte del Sàhara i la situació actual" el dia 10.

El dissabte 11 de juny tindrà lloc a la plaça de Catalunya entre les 18 i les 24h la Festa del Prat Solidari, amb tallers, jocs infantils, circ, música i mostra gastronòmica. El dia 15 es projectarà el documental "Él me llamó Malala". Pots descarregar el cartell de les jornades amb informació més detallada sobre la seva programació.

El projecte de 2016-2017 de El Prat Solidari està dedicat a donar suport a les persones refugiades a través de dues entitats que treballen sobre el terreny: "Caminando Fronteras" i "Proactiva Open Arms".

Data: 

Dissabte 04 juny

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Comissió El Prat Solidari