Ludivers 2016, III Festival de les cultures de la imaginació

Ludivers 2016, el festival de les cultures de la imaginació / Font: Ludivers
Girona
Dijous, 16/06/2016 fins Diumenge, 19/06/2016

Els dies 16, 17, 18 i 19 de juny, a varis carrers i places del Barri Vell i del Mercadal de Girona, tindrà lloc el festival Ludivers, un espai dedicat a tot el que envolta el món lúdic, la creativitat i la imaginació.

La 3a edició de Ludivers presenta un ampli univers de propostes i activitats on el joc és el protagonista. Aquest festival familiar proposa que petits i grans experimentin a través del joc; creant, investigant i ideant propostes i invents.

El festival s’organitza en diferents planetes lúdics: el planeta juganer, l’espai seminari, el planeta construïm, el planeta articiència, el planeta click&dit, el planeta imaginari i el planeta gastrolúdic. Aquests espais es localitzen a diverses places i carrers del Barri Vell i del Mercadal de Girona.

Entre la programació, destacala la projecció del documental d'ImagineElephants, basat en el joc i la infància. Aquest serà l'acte inaugural del festival, el dijous 16 de juny a les 18h al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal. L'endemà, el 17 de juny de 9 a 13h tindrà lloc el seminari "Una experiència sobre el joc espontani", al què es necessari una preinscripció prèvia al Centre Cívic Barri Vell - Mercadal amb un cost de 40€ per persona.

Data: 

Dijous 16 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Ludus Mundi
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ludivers.cat