IV Fira d’Associacions de Salut de les Terres de Lleida

IV Fira d’Associacions de Salut de les Terres de Lleida
Lleida
Dissabte, 11/06/2016

La Federació Catalana de Voluntariat Social disposarà d’un estand a la fira per informar sobre la seva tasca i del paper del voluntariat dins l’àmbit de la salut.

La ciutat de Lleida acull la IV Fira d’Associacions de Salut de les Terres de Lleida, amb l’objectiu de donar conèixer la tasca que realitzem diferents entitats relacionades amb la salut, la qual complementa l’atenció que presta la xarxa de salut publica, donant suport individual i familiar a qui ho necessita.

L’acte està organitzat per FeSalut (Federació d’Entitats per la Salut de Lleida) i està adreçat a la ciutadania en general i als professionals de l’àmbit de la Salut. La fira s’ubicarà davant de la Catedral Nova de les 10.00 a les 14.00 i de les 17.30 h a les 21.00 h davant de la Catedral Nova.

La Federació Catalana de Voluntariat Social disposarà d’un estand a la fira per tal d’apropar a tots els assistents la seva feina i a la vegada, informar i conscienciar sobre el paper important que tenen els voluntaris en l’àmbit de la salut. També hi seran presents, entre d'altres, l'Associació Down Lleida, l'Associació de malalts i familiars d'ictus de Lleida (AMILL), l'Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida, l'Associació Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida, l'AFANOC Lleida, l'Asociación Española Contra el Cáncer.

A més, durant tot el dia els assistents podran gaudir de diferents activitats:

  • De 12.00 h a 13.00 h: Caminada.
  • De 13.30 h a 14.00 h: Concert-vermouth acordions diatònics.
  • De 17.00 h a 20.00 h: Primera trobada de jugadors de botifarra de FeSalut.
  • De 18.00 h a 19.00 h: Ball en línea.
  • 19.00 h: passejada per la Fira de diferents representants d’estaments públics i privats de la Ciutat de Lleida.
  • De 19.00 h a 20.00 h: Photocall amb el Sr. Postu.
  • De 10.00 h a 21.00 h: Diversos tallers infantils (Xapes. Cursa de sacs. Salta corda, etc.

Data: 

Dissabte 11 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
FeSalut