Subvencions a activitats de dansa.
Article publicat el:
Autor/a
F Pere Tarrés

Subvencions destinades a activitats de dansa de caràcter professional

Article publicat el:
Autor/a
F Pere Tarrés
Subvencions a activitats de dansa.

Ajuts de l'Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya per a iniciatives relacionades amb la dansa professional.

Convocant

Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya

Data de publicació de la convocatòria
dilluns, 17 febrer de 2014
Termini convocatòria
13/03 - 08/04/2014
Àmbit
  • Cultura, Religió i Esport
Tipus
Subvenció
Tipus de finançament
Públic
Àmbit geogràfic
Nacional

L'objecte d'aquestes subvencions és promoure projectes artístics professionals de formació, producció, exhibició i difusió vinculats a l’àmbit de la dansa, així com projectes interdisciplinaris o de noves tendències escèniques que tinguin com a base la dansa i les arts del moviment.

Hi ha cinc modalitats:
a) Suport a l’organització d’un programa d’activitats de formació per a professionals o d’iniciació a la dansa per a tota mena de públics novells en aquesta disciplina i de dinamització social, en format de seminaris, jornades, tallers, cursos, etc.
b) Suport a la creació, producció i presentació pública d’un espectacle.
c) Suport a l’exhibició.
d) Suport a l’organització de mostres i festivals.
e) Suport a la realització d’un projecte en format de publicació, web o qualsevol altre de vinculat a la comunicació que suposi un impuls en la trajectòria de la persona sol•licitant o del sector.


A qui va dirigit?
A entitats privades sense ànim de lucre amb domicili a Catalunya que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l'àmbit de la dansa i les arts del moviment.
A agrupacions sense personalitat jurídica que es reuneixen per a projectes conjunts, sempre que tots els seus membres, que tindran la consideració de beneficiaris, reuneixin les condicions que exigeixen les bases.

Comparteix i difon