I Fira d'Economia Social i Solidària del Vallès

Cartell Fira Economia solidaria Sabadell
Sabadell
Divendres, 10/06/2016 fins Dissabte, 11/06/2016

La I Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès tindrà lloc els dies 10 i 11 de Juny als espais de la Fira de Sabadell.

Els objectius de la Fira són fer visible l’aportació econòmica i social del sector al Vallès Occidental; mostrar solucions innovadores en l’àmbit de l’emprenedoria social; crear xarxes d’interrelació entre els actors de l’economia social; fer créixer el nombre de persones i organitzacions compromeses en iniciatives de ESS; fer formació per enfortir les organitzacions i dotar-les d’eines de gestió més eficients; i, finalment, fomentar un consum més crític, reflexiu i responsable entre la ciutadania.

En el programa s'han previst xerrades, tallers, espai de networking, intercanvi. Divendres acollirà també la celebració de la tercera jornada de treball dels municipis constituents de la Xarxa de Municipis per a l’economia social i solidària, i dissabte la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica de Sabadell.

La fira està organitzada pels ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze i Castellar del Vallès i compta amb el suport de la Federació Cooperatives de Treball, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i el Servei d’Ocupació de Catalunya (Generalitat de Catalunya). També hi col·labora Xarxa Economia Solidària- Sabadell, el Consell de Solidaritat i Cooperació, el SETEM i el Grup de treball de comunicació entorn l’ESS a Sabadell.

Data: 

Divendres 10 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Ajuntament de Sabadell