Convocatòria d'Ajuts 2015 de la Fundació Pluralismo y Convivencia
Article publicat el:
Autor/a
F Pere Tarrés

Convocatòria d'Ajuts 2015 de la Fundació Pluralismo y Convivencia

Article publicat el:
Autor/a
F Pere Tarrés
Convocatòria d'Ajuts 2015 de la Fundació Pluralismo y Convivencia

La Fundació Pluralismo y Convivencia engega la seva convocatòria d'ajuts anuals en dues línies, a les federacions de les confessions minoritàries i a les comunitats religioses locals de confessions.

Convocant

Fundació Pluralismo y Convivencia

Data de publicació de la convocatòria
dilluns, 4 agost de 2014
Termini convocatòria
04/08 - 06/10/2014
Àmbit
  • Cultura, Religió i Esport
  • Treball autònom i Emprenedoria
Tipus
Subvenció
Tipus de finançament
Privat
Àmbit geogràfic
Estatal

Línia 1 - Federacions

 

Serà objectes de subvenció:

  1. L'enfortiment de les estructures organitzatives de les Federacions en l'àmbit estatal i autonòmic, que tinguin com a finalitat la de millorar les activitats de coordinació i prestació de serveis, infraestructures, així com les activitats de caràcter cultural, educatiu i d'integració social.
  2. Els programes destinats a les federacions i/o denominacions que formin part de les diferents estructures federatives estatals de les confessions minoritàries, i que tinguin com a finalitat la de millorar la coordinació i prestació dels seus sereis, infraestructures i la realització de les activitats de caràcter cultural, educatiu i d'integració social. 

 

Línia 2 - Comunitats locals

 

Seran objecye de subvenció les entitats de tot el territori de l'Estat espanyol i els llocs de culte pertanyents a Federacions de confessions religioses minoritàries, i que tinguin com a finalitat la d'afavorir, promocionar i fomentar les activitats de caràcter cultural, educatiu o d'integració social, mitjançant projectes i activitats. També s'inclourà la millora i manteniment d'infraestructures i equipaments de les comunitats
religioses.

Comparteix i difon