Coneix la formació contínua adreçada a professionals de joventut

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Coneix la formació contínua adreçada a professionals de joventut

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Pots consultar totes les accions formatives previstes per la Direcció General de Joventut (DGJ) fins a finals d'any i poder inscriure-t a aquelles que t'interessin.

La DGJ ha publicat al web d'E-Joventut un catàleg electrònic, que s'anirà actualitzant, amb tots els cursos i totes les jornades a les quals poden assistir professionals de joventut, càrrecs electes en joventut i altres professionals que treballen amb joves.

Entre totes les propostes formatives que recull aquest catàleg cal destacar un seguit de formacions sobre el programa KNKTA’T, que consisteix en l'assessorament en eines digitals per fomentar la participació juvenil.

També conté informació sobre el Curs per a especialistes en polítiques de joventut i sobre altres accions formatives que tracten temàtiques molt variades, com ara el lleure, la salut o l'ocupació.

A partir de la pàgina web es podran consultar els programes i els continguts de cadascuna de les formacions i accedir a la inscripció.

L'objectiu que persegueix la DGJ amb aquesta formació contínua és ajudar als professionals i les professionals de joventut a afrontar els canvis socials que estem vivint i que afecten directament a les persones joves.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou