Una nova entitat treballa des de Lleida per la pau i la solidaritat

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Una nova entitat treballa des de Lleida per la pau i la solidaritat

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L'associació Veïns del Món Solidaris es va crear a començaments de 2016 per actuar des de l'àmbit local amb una perspectiva global en la defensa dels drets humans.

Aquesta entitat es planteja entre els seus principals objectius dissenyar i executar programes de sensibilització i educació per al desenvolupament, donar a conèixer les desigualtats entre el Sud i el Nord, així com difondre el paper de la cooperació en la lluita contra la pobresa arreu del món.

Veïns del Món Solidari també treballa en programes de cooperació per al desenvolupament encaminats a fomentar els drets humans i la perspectiva de gènere, contribuint a millorar les capacitats i les llibertats de totes les persones.

Les accions d’aquesta entitat s’havien portat a terme fins l’any 2015 en el marc de la Federació d’Associacions de veïns de Lleida, de cara a propiciar canvis que contribueixin a construir un món més just, respectuosos amb els drets i les necessitats de totes les persones i pobles.

Veïns del Món Solidari volen també dur a terme campanyes de solidaritat per tal de promoure el voluntariat i els lligams i la interculturalitat en la defensa d'una societat oberta i que respecti les diferències.

Afegeix un comentari nou