Viure amb una ostomia 2016

Acte "Viure amb una ostomia 2016"
Barcelona
Dilluns, 03/10/2016

Amb motiu del Dia Mundial de l'Ostomia, la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica convida a totes les persones ostomitzades i a professionals sanitaris a compartir les seves experiències.

La Fundació Privada Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica organitza una jornada per tal de commemorar el Dia Mundial de l'ostomia. L'objectiu de la jornada és donar a conèixer les experiències de les persones ostomitzades i dels professionals sanitaris per tal de mostrar la seva realitat i a la vegada, demostrar a la societat que es pot conviure amb una ostomia sense problemes.

Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat principal l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. Oncolliga realitza la seva activitat a les comarques de Barcelona, i està integrada a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) així com a la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Programa

9:00h - Acte inaugural

9:30h - Taula de debat I. Des de com es rep la notícia a l'alta hospitalària

10:45h - "No puc esperar". Projecte que facilita el dia a dia de les persones ostomitzades

11:00h - Pausa-Cafè

11:45h - "Musicoteràpia, benestar i qualitat de vida". Programa de col·laboració entre l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Fundació Oncolliga

12:00 h - Taula de debat II. De l'alta hospitalària a com reiniciar la vida diària.

13:15 h - Acte de cloenda

13:30 h - Aperitiu

Inscripció gratuïta

Per tal d'assistir a la jornada caldrà confirmar l'assistència al telèfon 93 240 58 88 o bé per correu electrònic a barcelona@oncolliga.cat. El procés d'inscripció estarà obert del 15 de juny al 22 de setembre de 2016.

Data: 

Dilluns 03 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica