Estrena del documental "Carta a una sombra"

Imatge d'Héctor Abad a la portada de la pel·lícula. Font: Casa Amèrica Catalunya
Barcelona
Divendres, 15/07/2016

L’escriptor Héctor Abad Faciolince presentarà l’obra en un acte organitzat per Casa Amèrica Catalunya.

El documental "Carta a una sombra", dirigit per Daniela Abad i Miguel Salazar, s’estrenarà el dia 15 de juliol als Cinemes Girona de Barcelona. L’acte, organitzat per Casa Amèrica Catalunya, serà presentat per l’escriptor Héctor Abad Faciolince. Precisament, el documental retrata la vida d’Héctor Abad Gómez, pare de Faciolince, un professor antioqueny, pioner en el camp de la salut pública i defensor dels drets humans.

En aquest sentit, amics i familiars d’Abad Gómez s’endinsen en la vida com una manera de resistir la devastadora violència que ha patit Colòmbia i de guanyar la partida a l’oblit. La presentació i projecció del documental té lloc en el marc de la programació audiovisual de Casa Amèrica Catalunya (LATcinema), i se suma a les activitats del Cicle Pau a Colòmbia.

També col·laboren l’Institut Català Internacional per la Pau, el Consolat General de Colòmbia a Barcelona i l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC). L’estrena començarà a les 20:00h i l’entrada té un preu de 3€.

Data: 

Divendres 15 jul

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Casa Amèrica Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
americat@americat.cat