"Joves amb talent" promou la tornada dels joves al medi rural

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

"Joves amb talent" promou la tornada dels joves al medi rural

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Ja estan obertes les inscripcions per participar en un projecte adreçat a joves que vulguin emprendre un negoci en aquest àmbit.

"Joves amb talent" és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp que busca joves que vulguin invertir en el seu talent iniciant una activitat econòmica sostenible al medi rural.

Es tracta d'un tast d'oficis que s'ha renovat en la seva forma i en els seus continguts. Proposa quatre itineraris formatius per impulsar un negoci vinculat a la natura. Es tractaran temes com el turisme, l'agricultura ecològica, la cosmètica natural i l'alimentació ecològica.

També hi haurà sessions d'acompanyament per crear el pla d'empresa i mentoratge. Pots trobar més informació consultant el programa. Les dates es posen conjuntament amb cada participant.

També pots resoldre els teus dubtes o fer suggeriments posant-te en contacte amb el Departament de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp a través del número de telèfon 977327155 (ext. 225) o bé enviar un correu electrònic a l'adreça: joventut@baixcamp.cat.

Comentaris

Estoy interesado en inscribirme en la formación

Afegeix un comentari nou