Curs: “Filosofia per una vida pitjor, desmuntant el mite de l’autorealització”

Home pensatiu. Font: Pixabay
Barcelona
Dimarts, 18/10/2016 fins Dimarts, 29/11/2016

Organitzat per Cristianisme i Justícia, la formació proposa posar en qüestió els llibres d’autoajuda i donar les claus per viure d’una manera conscient, responsable i feliç.

El Centre d’estudis Cristianisme i Justícia de la Fundació Lluís Espinal ha organitzat un curs per qüestionar els llibres d’autoajuda i convidar, des de la filosofia, a viure de manera conscient, responsable i feliç. Amb el nom de “Filosofia per una vida pitjor, desmuntant el mite de l’autorealització”, la formació fixarà l’atenció en alguns dels grans mestres de la filosofia del segle XX, com George Orwell, Émil Cioran, Martin Heidegger, Jean-Paul Sartre i Simone Weil.

Segons l’entitat, els llibres d’autoajuda presenten una visió mutilada de l’existència i ofereixen receptes fàcils i solucions fictícies a problemes existencials molt més seriosos i profunds. La formació serà impartida per Oriol Quintana, professor de Filosofia, Psicologia i Religió.

El dies del curs seran els dimarts 18 i 25 d’octubre i 8,15,22 i 29 de novembre del 2016. L’horari, sempre el mateix: de 19 a 20:30h. La matrícula ordinària té un cost de 50€, 40€ per a persones en situació d’atur i estudiants. En total són 9 hores de classe que s’impartiran a la seu de Cristianisme i Justícia, al carrer Roger de Llúria de Barcelona. Per fer la inscripció, es pot consultar el següent enllaç.

Data: 

Dimarts 18 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Cristianisme i Justícia
Correu electrònic de l'organitzador: 
cursos@fespinal.com / 933172338