Curs de Joomla

Curs de Joomla
Barcelona
Divendres, 07/10/2016 fins Divendres, 28/10/2016

El Convent de Sant Agustí ha programat per el mes d'octubre una formació sobre el gestor de continguts Joomla. Durant la formació coneixereu els principis bàsics i com configurar el multi-idioma.

Joomla és un gestor de continguts molt conegut en el món de les entitats sense ànim de lucre, que permet crear una pàgina web, publicar continguts i gestionar-los des d'un panell d'administració. Mitjançant Joomla podreu fer des de la pàgina meś senzilla fins la pàgina més complexe, fins i tot muntar la seva botiga electrònica.

Durant la formació coneixereu com instal·lar Joomla en un servidor extern, com configurar-lo perquè tot funcioni i com crear la estructura bàsica de la vostra pàgina web. Posteriorment creareu les seccions, el blog, la galeria de fotos i el multi-idioma.

La formació es farà del 7 al 28 d'octubre, cada divendres, de les 17:00h fins les 20:00h. El professor de la formació serà el Lucas Pardo de Donlebún Matilla. La formació té un preu de 49,22€ i per apuntar-se cal inscriure's aquí.

Data: 

Divendres 07 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Convent Sant Agustí
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@conventagusti.com