Capsa d'Eines per un Voluntariat Actiu

 Font:
Barcelona
Dimarts, 06/09/2016 fins Dimarts, 13/09/2016

Capsa d'Eines per un Voluntariat Actiu

Des de la Fundació Catalunya Voluntària us convidem a participar en la segona edició dels tallers de creació d’una "Capsa d’eines per un Voluntariat Actiu", que tindran lloc els dies 6, 8 i 13 de setembre.

Els tallers formatius giraran al voltant dels elements que donen qualitat als programes de voluntariat juvenil i contindran informació pràctica sobre eines i sistemes de gestió del voluntariat, així com sobre les polítiques comunitàries i les tendències globals en la gestió de programes de voluntariat juvenil.

L’objectiu principal és redescobrir l’enorme potencial que tenen les accions de voluntariat protagonitzades per persones joves i com poden repercutir en el desenvolupament de l’entitat.

Les activitats inclouran tallers, jocs, presentacions, exercicis en grups i debats.

El programa de la formació consta de 3 mòduls:

  • Mòdul 1 - Joves i Participació;

  • Mòdul 2 - Formació i Apoderament;

  • Mòdul 3 - Inclusió Social i Mesura de l'Impacte.

Tots els tallers es duran a terme de 16:00 a 20.00h, a la Casa del Mar, al c/Albareda 1-13, Barcelona. La participació en els tallers és gratuïta.

Les persones seleccionades tindran l’oportunitat de participar activament en les sessions, aportar els seus propis coneixements i ser co-creadors dels nous recursos que resultaran de la formació i que tenim previst publicar en línia aquest mateix any.

Tindran també l’oportunitat de rebre assessorament per posar en pràctica els aprenentatges dels tallers en les pròpies organitzacions si ho consideren necessari.

La metodologia no reglada que proposem es fonamenta en les necessitats de les entitats participants i de l’experiència dels representants (gestors, educadors), així com en la creació d’espais per l’intercanvi, la reflexió i l’aprenentatge entre iguals.

Aquí podeu trobar més informació sobre el projecte.
El termini d'inscripció pels tallers finalitza el dilluns 5 de setembre. Com les places son limitades, us animem a inscriure-us el més aviat possible.

Per a més informació, podeu trucar al 934124493 o enviar un email a: projectes@catalunyavoluntaria.cat.

Data: 

Dimarts 06 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@catalunyavoluntaria.cat