Verema Solidària

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Verema Solidària

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Entitats sense ànim de lucre participaran aquest setembre a la verema destinada a elaborar vi solidari a la D.O. Penedès.

En una experiència solidària que vincularà territori, vi i sensibilitat social, entitats sense ànim de lucre de l’Alt i Baix Penedès i del Garraf participaran a la Verema Solidària el proper 25 de setembre a la Finca Parera.

La jornada a la vinya també inclourà dinar i activitats complementàries, amb l’objectiu de recaptar fons per a entitats que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. El raïm collit es destinarà a l’elaboració del vi solidari, que es presentarà el 20 març de 2017, a La Festival. En aquesta festa, els i les participants a la verema solidària podran recollir les seves ampolles reservades i fer un tast i maridatge,amb sommelier i/o xef de primera línia (per als participants inscrits al grup durant el micromecenatge).

L’1 de setembre s’obrirà la campanya de micromecenatge al portal Goteo.org. Qui vulgui gaudir l’experiència de la verema i finançar projectes socials pot escollir el seu tiquet. Les places són limitades.

La idea inicial de fer una verema a favor de les entitats socials parteix d’en Rubén Parera, de Finca Parera, amb Impulsa Fundraising, associació que ofereix formació i suport en captació de fons privats a organitzacions del tercer sector, assessorant-lo sobre la causa social i les entitats a les que es podrien destinar els fons.Tanmateix, el projecte compta amb nombroses col·laboracions que de forma altruista l’han anat enriquint.

Afegeix un comentari nou