FiraTàrrega amb la inclusió social

FiraTàrrega Font:
Dijous, 08/09/2016 fins Diumenge, 11/09/2016

El certamen de teatre al carrer més destacat de Catalunya acosta les arts escèniques a col·lectius locals en risc d’exclusió social.

Col·lectius en risc d’exclusió social de Tàrrega podran gaudir enguany de FiraTàrrega 2016 (del 8 a l'11 de setembre) gràcies a aportacions voluntàries. La cita més exitosa de teatre al carrer ha introduït el caràcter solidari en una nova iniciativa que permetrà a les persones convidades (representants del Consell d'Administració, institucions culturals i altres administracions públiques) realitzar aportacions úniques de 10 euros que es bescanviaran per entrades destinades a projectes socials locals.

Amb la recaptació total es compraran entrades per a distribuir-les a diversos col·lectius en risc d'exclusió social. La distribució de les entrades es realitzarà des de la regidoria de serveis socials de Tàrrega, segons estrictes criteris tècnics.

Aquesta iniciativa respon al caràcter democratitzador i integrador que persegueixen les arts de carrer en general i FiraTàrrega en particular.

Consulta el programa oficial.

Data: 

Dijous 08 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
FiraTàrrega
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@firatarrega.com