“Enróllate con igualdad”, una guia per prevenir la violència de gènere en joves

Associació per a Joves Teb

“Enróllate con igualdad”, una guia per prevenir la violència de gènere en joves

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Aquesta publicació vol trencar amb els tòpics sexistes i identificar les actituts violentes i subtils que són normalitzades pel jovent.

La guia ha estat publicada al portal Conigualdad.org, una pàgina web que té com a objectiu promocionar la igualtat de dones i homes oferint espais de reflexió, notícies i recursos.

Per contrarrestar les actituts sexistes, “Enróllate con igualdad” mostra altres formes de "enrollar-se" sense violència i amb empatia. Amb aquesta finalitat inclou tests d'autoevaluació o per fer en grup, rànquings ("Top 15"), còmics i elements visuals i participatius per despertar la conciència crítica dels i les joves.

Entre les seves seccions hi ha el "Top 15 de tòpics estúpids", el "Top15 d'actituts violentes", "Converses desastroses", "Mite o veritat" i consells sobre què fer si algú està patint violència de gènere.

La guia ha estat escrita i editada per Rubén Castro, expert en violència de gènere que ha guanyat un premi de periodisme sobre violència de gènere i ha escrit altres publicacions com la “Guía express del hombre igualitario” o “Desmontando la violencia de género”.

Pots descarregar la guia a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou