Campus Gutenberg

El 12 i el 13 de setembre es celebra a Barcelona el Campus Gutenmerg de la comunicació científica (imatge:  flickr/viriginiaseagrant)
Barcelona
Dilluns, 12/09/2016 fins Dimarts, 13/09/2016

Els dies 12 i 13 de setembre es celebra a Barcelona la 6ena edició del Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científiques amb un ric programa de recursos i estratègies per divulgar els treballs científics

El Campus Gutenberg reuneix per sisè any consecutiu persones especialitzades en ciència i comunicació, amb un ric programa de recursos i tallers.
L'esdeveniment representa un punt de creació i reflexió al voltant de noves estratègies comunicatives, així com sobre la importància de comunicar fets científics, i el seu impacte sobre la societat.

Enguany es celebra al Campus Universitari de la UPC a l'Hospital del Mar i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. El projecte està impulsat per l'Associació Catalana de Comunicació Científica, la Universitat Pompeu Fabra, Centro de Estudios de Ciencia, Comunicación y Sociedad (CCS) amb el suport de l' Obra Social "La Caixa".

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes en aquest enllaç.

Data: 

Dilluns 12 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Catalana de Comunicació Científica
Correu electrònic de l'organitzador: 
campusgutenberg@upf.edu