Jornada sobre la transició a la vida adulta de joves extutelats

Imatge feta servir en la difusió de la jornada
Barcelona
Dimarts, 20/09/2016

A més de les intervencions per part de persones expertes en la matèria hi haurà grups de reflexió al voltant d'un seguit de temes proposats.

La jornada "El suport dels recursos de transició a la vida adulta dels joves extutelats: què hem de fer per tenir més impacte?’" està organitzada per la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Comptarà amb les intervencions de Mark Courtney i Fred Wulczyn, de la Universitat de Chicago, que parlaran sobre l’impacte de les polítiques d’emancipació a través dels estudis de seguiment de joves extutelats, i també sobre l’abordatge del finançament d’aquestes polítiques.

També hi intervindran Fina Sala i Laura Arnau, de la UAB, que exposaran l'estudi comparatiu que han fet sobre els serveis d’emancipació a Chicago i a Barcelona.

D'altra banda, FEPA presentarà la seva Guia d’emancipació, un recurs online adreçat a aquells professionals i joves que han passat pel sistema de protecció.

Hi tindrà lloc un espai de reflexió en grup en el qual les persones participants podran triar entre diverses temàtiques: seguiment dels joves extutelats, perfils, preparació per l’autonomia, formació dels professionals en intervenció, participació dels joves i treball en xarxa.

En el moment de fer la inscripció a partir d'aquest formulari cal indicar en quins dels grups es vol participar per tal d'ajustar el nombre de participants i afavorir la seva dinàmica.

El programa complet de la jornada es pot consultar a partir d'aquest enllaç. Més informació, escrivint a l'adreça de correu electrònic gestio@fepa18.org o trucant al al 932689991.

Data: 

Dimarts 20 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
FEPA