Cursa solidària Halloween Run Gavà

Cartell Halloween Run Gavà. Font: Club Atletisme Gavà
Gavà
Dimarts, 01/11/2016

El proper 1 de novembre podràs gaudir d'una cursa solidària i divertida al bosc de La Sentiu de Gavà, i a més col·laborar en captació de fons i recollida d'aliments per a la Plataforma Gavà Solidària.

L'Associació de Veïns de La Sentiu de Gavà, organitza una cursa solidària que a més de recaptar fons es recollirà aliments que aniran destinats a la Plataforma Gavà Solidària, que duu a terme diferents projectes solidaria a Gavà i on participen diferents entitats locals i la ciutadania del municipi de Gavà.

La cursa està adreçada a tota la família, i s'efectuarà al bosc de La Sentiu. Els corredors podran anar disfressats i hauran de portar quatre tires subjectes a la cintura que s'anomenen vides.

Durant tot el circuit aniran sortint zombis que tractaran de prendre totes les vides del corredor, però els zombis o els personatges de terror no podran anar en grup, i estaran uns darrere d'altres i separats entre 5 i 10 metres.

Els participants que es quedin sense cap vida, estaran desqualificats i es consideraran morts vivents, però podran finalitzar tot el recorregut.

Més informació:

Data: 1 de novembre

Hora: 9.30 h

Lloc: Esplanada de La Sentiu, darrere del Parc dels Bombers de Gavà.

Preu: 10 euros

Data: 

Dimarts 01 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Associació de Veïns La Sentiu
Correu electrònic de l'organitzador: 
aavvlasentiu@gmail.com