Preparem juntes la 3a Festa de les sopes d'aquí i d'allà

Preparem juntes la 3a Festa de les sopes d'aquí i d'allà
Barcelona
Dilluns, 24/10/2016

Les persones que vulguin col·laborar a la 3a Festa de les sopes d'aquí i d'allà, que tindrà lloc el 12 de novembre al Raval, podran participar a la reunió preparatòria que es realitzarà dilluns 24 d'octubre, a les 19.00 hores.

La festa de les sopes és un esdeveniment que proposa un espai d'intercanvi i coneixement d'altres cultures mitjançant la cuina. Es tracta d'un moviment estès arreu del món que proposa compartir l'espai públic amb l'excusa de cuinar un plat calent i alhora poder crear xarxa i enfortir els lligams entre les persones del barri. Aquest esdeveniment va arribar al Raval fa dos anys i ara es prepara la tercera edició.

En el marc de la 14a edició del Festival de Cultura Raval(s) se celebrarà el 12 de novembre la tercera Festa de la sopa d'aquí i d'allà. Enguany, l'eix temàtic que lliga totes les activitats del Festival Raval(s) és la visibilització i reducció de desigualtats de gènere. La cuina, dins l'imaginari col·lectiu, s'atribueix a les dones quan es tracta de l'àmbit privat, però en l'esfera pública són els homes que acostumen a tenir un rol protagonista (cuiners de restaurants, xefs famosos...). Des de l'organització de la Festa de les sopes del 2016 volen que serveixi per reivindicar que tant l'àmbit privat com el públic en la cuina i gastronomia siguin dels homes i de les dones.

Per poder celebrar la festa "necessiten mans". Per això, faran una reunió preparatòria per veure quines tasques hi ha, repartir rols, preveure la logística, material gràfic, missatge i anar difonent a totes les veïnes i entitats del Raval. La reunió es realitzarà el 24 d'octubre, a les 19.00 hores, a la seu de Cervei Civil Internacional Catalunya (Carrer del Carme 95, baixos 2n. Barcelona).

Data: 

Dilluns 24 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Servei Civil Internacional Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
sara@sci-cat.org