Curs "Com gestionar un projecte de mentoria social"

Gestó d'un projecte de mentoria social
Dimecres, 16/11/2016 fins Dijous, 17/11/2016

Curs adreçat tant a les persones interessades en la mentoria social com a eina d’intervenció social, com als professionals que estan gestionant o volen posar en marxa un projecte de mentoria dirigit a població en risc d’exclusió social.

Els dies 16 i 17 de novembre de 10h a 14h organitzem la 2a edició del curs de formació per a la Gestió d’un projecte de mentoria social. El curs està adreçat tant a les persones interessades en la mentoria social com a eina d’intervenció social, com als professionals que estan gestionant o volen posar en marxa un projecte de mentoria dirigit a població en risc d’exclusió social.

L’objectiu és oferir una formació per a que les persones interessades en aquesta metodologia puguin conèixer el cicle d’un projecte d’acord amb els estàndards de qualitat basats en les evidències científiques.
El termini per inscriure’s és el 4 de novembre. Aprofiteu aquesta oportunitat d’aprofundir en la mentoria per començar un projecte amb un bon fonament metodològic.

Nota: el curs serà impartit en llengua castellana ja que part de les persones inscrites provenen de territoris de parla no catalana.

Per a les inscripcions, heu d’omplir aquest formulari.

Data: 

Dimecres 16 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coordinadora Mentoria Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinadora@mentoriasocial.org