Presentació de la web i app Appodera't!

Presentació de la web i app Appodera't! Imatge de XIIè Fòrum contra les violències de gènere – Aturem els feminicidis
Barcelona
Dissabte, 19/11/2016

Dins els actes del «XIIè Fòrum contra les violències de gènere – Aturem els feminicidis», es presentarà aquesta web i app per lluitar contra la violència de gènere. El projecte vol promoure les relacions respectuoses 2.0 a Barcelona.

El proper 19 de novembre, a les 19:15, al Centre Cultura de Dones Francesca Bonnemaison de Barcelona, es presentarà la web i el projecte Appodera't. Appodera't és un projecte de sensibilització, prevenció, detecció i atenció, de les relacions abusives en l'entorn digital, i la promoció de relacions respectuoses 2.0 a la ciutat de Barcelona.

Aquest projecte està promogut des de Matriu, amb la col·laboració de l'Associació Hèlia i la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere. El projecte vol acostar les persones, en especial noies i dones, que viuen a Barcelona, a la xarxa de serveis, continguts i recursos existents relacionats amb les violències masclistes.

L'aplicació facilitarà realitzar trucades d'emergència, realitzar un test d'auto-diagnosi, localitzar entitats, veure la línia de temps de Twitter d'algunes entitats feministes, facilitar recursos de sensibilització i llistat d'esdeveniments i activitats.

La presentació es farà dins els actes del «XIIè Fòrum contra les violències de gènere – Aturem els feminicidis».

Data: 

Dissabte 19 nov

Hora: 

19:15

Organitzador: 
Associació Matriu
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://matriu.org/?q=contacte