Conferència "El dret a la salut i la desigualtat social"

Conferència "El dret a la salut i la desigualtat social"
Barcelona
Dijous, 03/11/2016

La conferència “El dret a la Salut i la Desigualtat Social” serà impartida pel conseller de Salut, Hble. Sr. Antoni Comín.

El proper 3 de novembre se celebra la Conferència “El dret a la salut i la desigualtat social”, impartida pel Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín. L’acte s’emmarca en el projecte de recerca “Transferencias de material biológico de origen humano: aspectos sociales, jurídicos y bioéticos”.

La conferència serà presentada i moderada pel professor titular de Filosofia del Dret de la Universitat de Barcelona, Ricardo García Manrique. A més, a l’obertura hi participa el Degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona,Xavier Pons, i la Directora de l’Observatori de Bioètica i Dret, del Màster en Bioètica i Dret i Titular de la Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona, María Casado.

La conferència està organitzada per l’Observatori de Bioètica i Dret (OBD) – Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona.

L’acte és gratuït però per tal de facilitar els aspectes organitzatius es prega que es confirmi assistència a protocol.salut@gencat.cat.

Ja podeu consultar el programa.

Data: 

Dijous 03 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Observatori de Bioètica i Dret (OBD) - Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona.