After kids club - Nens i música electrònica en xarxa

Autor/a: 
Josep Villagrasa (FAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

After kids club - Nens i música electrònica en xarxa

Autor/a: 
Josep Villagrasa (FAC)

Resum: 

Quatre escenaris repartits per Catalunya, tres professionals de la música electrònica, molts nens i nenes i un director d'orquestra: Guillamino. Aquesta és la proposta d'After Kids Club, una iniciativa de l'Anella cultural dins el marc del festival SonarKids 2011.

"Música i experiències creatives per a nens i pares" Així és presenta el programa de Sonarkids 2011, una nova edició d'un festival on s'ha demostrat que la música electrònica també és per als més petits de casa. Una proposta de lleure però també educativa, com demostra "After Kids Club", un taller de música interactiu i amb molts elements interessants.

I és que el diumenge dia 19 la música electrònica taspassarà les fronteres de l'escenari habitual de Sonarkids (al costat del múseu MACBA de Barcelona) per arribar a Roca Umbert Fàbrica de les arts a Granollers, el Teatre Kursaal a Manresa i a l'Espai Neapolis de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu: crear música electrònica de forma ininterrompuda coordinant als nens i nenes presents a cada un d'aquests espais. Per fer-ho possible, tres professionals de la música electrònica (Cauto, Koulomek i Drome), dirigits pel músic Guillamino des del MACBA, coordinaran l'experiència. L'objectiu: que la diversió per la creació directa s'enllaci amb moments on el taller s'imposarà per explicar el que s'està realitzant.

L'experiència no seria possible sense l'Anella Cultural, una iniciativa on la Generalitat, l'Institut de Cultura de Barcelona, la Fundació i2cat i la Xarxa de Municipis Transversals treballen per potenciar l'ús de la xarxa com a instrument de digusió, producció i intercanvi cultural. Uns objectius que cacen perfectament amb l'After Kids Club.

Afegeix un comentari nou