logotip xarxanet

Finançament

Dilluns, 22 de juliol de 2013 - Num. 22 Butlletins anteriors
Creu Roja. Font: Nitid fotografia (flickr) Font: Curs de monitors i directors de lleure - Ramon Oromi Farre [calBenido] - Flickr Font:
En marxa la convocatòria de suport a les entitats no lucratives amb càrrec a l’IRPF L’educació en el lleure rebrà 4 milions d’euros

Enguany la convocatòria, amb una dotació de prop de 211 milions, incorpora una nova línia de suport per atendre les necessitats bàsiques de les persones en situació de pobresa i exclusió social. 

La Generalitat de Catalunya destinarà durant el 2013, gairebé 4 milions d’euros adreçats a programes per a infants i joves. 

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a entitats sense ànim de lucre representatives del sector comercial i de serveis

La Diputació de Barcelona, a través del Servei de Comerç Urbà de la Gerència de Serveis de Comerç de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, obre convocatòria de subvencions per a activitats realitzades per les entitats representatives del sector comercial i de serveis.

Convocant: Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació. Gerència de Serveis de Comerç. Servei de Comerç Urbà
Termini: 10/07/2013 - 29/07/2013

Més informació

punt vermell Subvencions del Instituto de la Juventud

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat obre convocatòria de subvencions per al manteniment, funcionament i equipament de les associacions juvenils i de les entitats prestadores de serveis a la joventut d'àmbit estatal.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Instituto de la Juventud
Termini: 15/07/2013 - 03/08/2013

Més informació

punt vermell Subvencions per a les comunitats catalanes de l’exterior

La Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria d'Afers Exteriors, obre convocatòria de subvencions per a cobrir les despeses derivades de l'organització d'activitats de promoció i difusió de Catalunya, la seva cultura i llengua, dels ajuts socials, del suport a la nova emigració i del funcionament ordinari de les comunitats catalanes de l’exterior

Convocant: Generalitat de Catalunya. Secretaria d'Afers Exteriors
Termini: 06/07/2013 - 05/08/2013

Més informació

punt vermell Subvencions adreçades a la promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social obre convocatòria de subvencions a les activitats de promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses, així com per a sufragar les despeses de funcionament de les associacions de treballadors autònoms, de cooperatives, de societats laborals, d'empreses d'inserció i d'altres entitats representatives de l'economia social d'àmbit estatal.

Convocant: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social
Termini: 15/07/2013 - 06/08/2013

Més informació

punt vermell Ajuts al patrimoni bibliogràfic, per a la creació i transformació de recursos digitals i la seva difusió i preservació mitjançant repositoris

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport obre la convocatòria per a projectes de digitalització, accessibilitat en línia i preservació digital de béns que formin part del patrimoni bibliogràfic de l'Estat espanyol.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
Termini: 09/07/2013 - 07/08/2013

Més informació

punt vermell Subvencions per les entitats no lucratives amb càrrec a l’IRPF

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad ha obert aquesta convocatòria adreçada a la realització de programes de cooperació i voluntariat social que estarà en marxa fins al proper 19 d’agost.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad
Termini: 19/07/2013 - 19/08/2013

Més informació

punt vermell Beca "Comuniquem Europa" 2013-2014

La Fundació Catalunya Europa, amb el suport de l'Obra Social "La Caixa", convoca la segona edició d'aquesta beca per desenvolupar pràctiques professionals a la Fundació en temes de premsa, comunicació i gestió de xarxes per tal de difondre el pensament europeu a Catalunya.

Convocant: Fundació Catalunya Europa
Termini: 08/07/2013 - 27/09/2013

Més informació

punt vermell I Concurs de 'Fotografia de Mar' del Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona organitza, amb la col·laboració de Casanova Foto, l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), Barcelona World Race-FNOB i el Consorci El Far, el I Concurs de Fotografia de Mar amb la voluntat de contribuir al coneixement de la cultura marítima i la promoció de la fotografia.

Convocant: Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona
Termini: 24/09/2013 - 28/09/2013

Més informació

punt vermell Subvencions per a l'assistència i la participació en fires, festivals i mercats internacionals

La Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals, obre convocatòria de subvencions per a l'assistència i participació en fires, festivals i mercats internacionals, així com en trobades de xarxes internacionals, en l'àmbit de les arts escèniques, de les arts visuals, del sector editorial, del musical i del videojoc.

Convocant: Genralitat de Catalunya. Departament de Cultura. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 16/07/2013 - 01/10/2013

Més informació

punt vermell Subvencions per a la rehabilitació i la dotació d'equipament tècnic per a espais socioculturals sense ànim de lucre

L'Institut de Cultura de Barcelona obre convocatòria de subvencions per a la rehabilitació i la dotació d’equipament tècnic, destinades a equipaments d’exhibició teatral, auditoris o equipaments anàlegs pertanyents a espais sòcioculturals de base associativa sense afany de lucre, que duguin a terme la seva activitat a la ciutat de Barcelona.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut de Cultura
Termini: 02/07/2013 - 01/10/2013

Més informació

punt vermell Convocatòria de l'Obra Social "La Caixa": Emprenedoria social

L'Obra Social "La Caixa" obre la convocatòria per al seu Programa d'Emprenedoria Social, que té com a finalitat donar suport als emprenedors i empreses socials en "fase llavor".

Convocant: Obra Social "La Caixa"
Termini: 16/09/2013 - 21/10/2013

Més informació

punt vermell Premi "Catalunya Europa Segle 21" 2013

La Fundació Catalunya Europa, amb el patrocini de la Fundació Banc Sabadell, convoca la segona edició d'aquest premi que té per objectiu promoure la recerca al voltant de reptes clau per a Europa, així com incentivar la gestació de noves idees i propostes per a la governabilitat de l’Europa del segle XXI.

Convocant: Fundació Catalunya Europa
Termini: 08/07/2013 - 31/10/2013

Més informació

punt vermell XIII Beca d'Investigació "Arte y discapacidad"

L'Associació Roosevelt de persones discapacitades físiques de Cuenca convoca la XIII edició de la seva Beca d'Investigació, sota el tema "Arte y Discapacidad".

Convocant: Associació Roosevelt de persones discapacitades físiques de Cuenca
Termini: 08/07/2013 - 11/11/2013

Més informació

punt vermell XXIV Concurs de treballs sobre les persones amb discapacitat física

L'Associació Roosevelt de persones discapacitades físiques de Cuenca convoca la XXIV edició del seu Concurs, enguany sota el tema "Mujer y discapacidad: Cómo ha influido a lo largo de la historia el género y la discapacidad en las mujeres para llevar una vida normalizada".

Convocant: Associació Roosevelt de persones discapacitades físiques de Cuenca
Termini: 08/07/2013 - 11/11/2013

Més informació

punt vermell XXVI Premi Internacional Catalunya

Amb la finalitat de reconèixer les persones que contribueixen decisivament amb el seu treball creador a desenvolupar els valors culturals, científics o humans arreu del món, es va crear el Premi Internacional Catalunya, que des de l'any 1989, convoca la Generalitat de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 02/07/2013 - 31/12/2013

Més informació

punt vermell IX Beca de Recerca, Cristina de Pizán a Lleida

La Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida convoca una nova edició de la beca d’investigació Cristina de Pizán, que té com a objectiu el de promoure el coneixement sobre la realitat de les dones de Lleida, en els diferents àmbits i èpoques històriques, des d’una perspectiva de gènere, per a l’elaboració de propostes per avançar en les polítiques d’igualtat del municipi.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 12/07/2013 - 31/01/2014

Més informació

punt vermell VII Premi Mila de Periodisme per a la igualtat de gènere a Lleida

L'Ajuntament de Lleida obre convocatòria de la VII edició del Premi Mila de Periodisme per a la igualtat de gènere a Lleida, que té com a objectiu distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 12/07/2013 - 31/01/2014

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Especial 10 anys xarxanet.org Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Cartell dels Premis Ateneus 2013 Font:
Oberta la convocatòria dels Premis Ateneus 2013!

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca els Premis Ateneus i el Premi Jove, proposa! que reconeixen la tasca i l’esforç de les entitats socioculturals catalanes. Enguany es farà un reconeixement especial a la integració social amb la col·laboració de la Federació Catalana del Voluntariat Social.

Vols Treballar al 3er Sector? Font:
NOU Postgrau en Captació de Fons (Fundraising). Universitat de Barcelona (IL3-UB)

IL3-UB ha creat un nou programa formatiu enfocat a la captació de fons al 3er Sector. Un Postgrau presencial y amb un conveni de pràctiques curriculars molt especial que s'adapta als interessos i inquietuds dels participants.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.