logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 30 d'octubre de 2013 - Num. 36 Butlletins anteriors
Imatge mans i monedes. Font Web Consumer Eroski Fragment del vídeo de la campanya
El Departament de Justícia dóna suport econòmic a entitats de l'àmbit penitenciari Micromecenatge a favor de l’escola catalana

El Departament de Justícia ha obert convocatòria per finançar actuacions orientades a la reinserció i rehabilitació.

La Fundació Lluís Carulla llança una campanya per impulsar els Premis Baldiri Reixac, dedicats a l'estímul i al reconeixement de l'escola catalana.

Últimes convocatòries
punt vermell Premis FPdGi 2014 de la Fundació Príncep de Girona

La Fundació Príncep de Girona (FPdGi) convoca la cinquena edició d'aquests guardons que busquen reconèixer la trajectòria de joves d'entre 16 a 35 anys i a una entitat que hagin destacat per la seva capacitat emprenedora amb projectes innovadors.

Convocant: Fundació Príncep de Girona (FPdGi)
Termini: 11/10/2013 - 11/11/2013

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats culturals i esportives de Roquetes

L'Ajuntament de Roquetes obre convocatòria de subvencions per a la promoció de les activitats culturals i esportives al municipi.

Convocant: Ajuntament de Roquetes 
Termini: 25/10/2013 - 13/11/2013

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions de reinserció i rehabilitació de persones internades en centres penitenciaris i de justícia juvenil i persones sotmeses a mesures penals no privatives de llibertat

El Departament de Justícia obre convocatòria de subvencions per a promoure actuacions d'organitzacions d’iniciativa social, sense ànim de lucre, orientades a desenvolupar programes de reinserció social en els àmbits de compliment de l’execució de mesures i resolucions judicials dictades per la jurisdicció penal i la jurisdicció de menors.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 24/10/2013 - 13/11/2013

Més informació

punt vermell Premis de Periodisme Jove sobre Violència de Gènere 2013

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca una nova edició del Premi de Periodisme Jove, que té per finalitat la de reconèixer i recompensar els treballs que millor hagin contribuït durant l'any 2013 a la defensa i difusió dels valors contra la violència de gènere.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Instituto de la Juventud
Termini: 24/10/2013 - 15/11/2013

Més informació

punt vermell Concurs de microrelats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre

L'Institut Català de les Dones convoca una nova edició d'aquest concurs de microrelats, per tal de fomentar la sensibilització social contra la violència masclista, mitjançant propostes de creació literària al voltant de nous models de relació entre dones i homes que superin els estereotips tradicionals basats en les relacions de poder que supediten un sexe a un altre.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Dones
Termini: 23/10/2013 - 17/11/2013

Més informació

punt vermell I Certamen Internacional d'Il·lustració per a il·lustrar els guanyadors del II Certamen de Narrativa Breu de La Fundació Ureña Rib i la Fundació Fons Internacional de les Arts

La Fundació Ureña Rib i la Fundació Fondo Internacional de las Artes convoca la primera edició del Certamen Internacional d'Il·lustracions per a il·lustrar els guanyadors del II Certamen de Narrativa Breu.

Convocant: Fundació Ureña Rib i Fundació Fondo Internacional de las Artes
Termini: 20/09/2013 - 30/11/2013

Més informació

punt vermell Concurs "Proyecta tu idea. Junos contra el estigma" de FEAFES

La Confederación Española de Agrupaciones de Familiares y Personas con Enfermedad Mental (FEAFES) convoca, amb la col·laboració de la Fundació AstraZeneca, el concurs "Proyecta tu Idea. Juntos contra el estigma" dirigit a reconèixer les idees i/o projectes de campanyes de sensibilització innovadores, adreçades a la lluita contra l'estigma i l'eradicació de la discriminació associats a les persones amb trastorn mental.

Convocant: Confederación Española de Agrupaciones de Familiares y Personas con Enfermedad Mental (FEAFES)
Termini: 21/10/2013 - 01/12/2013

Més informació

punt vermell 18a edició del Concurs Joves Sociòlegs

L'Associació Catalana de Sociologia (ACS) convoca la 18a edició del Concurs Joves Sociòlegs, els objectius del qual són promoure la recerca sociològica entre els joves investigadors i contribuir a l’estímul i el desenvolupament del treball de recerca en ciències socials a Catalunya.

Convocant: Associació Catalana de Sociologia (ACS)
Termini: 21/10/2013 - 03/12/2013

Més informació

punt vermell Subvencions per a activitats que realitzin les associacions i entitats de Gironella

L'Ajuntament de Gironella obre convocatòria de subvencions a les activitats realitzades per associacions i entitats sense ànim de lucre del municipi.

Convocant: Ajuntament de Gironella
Termini: 25/10/2013 - 05/12/2013

Més informació

punt vermell IV Concurs de Fotografia 'Objetivo África'

La Casa Àfrica convoca el IV Concurs Fotogràfic 'Objetivo África', que premiarà les fotografies que millor reflecteixin els aspectes positius del continent africà en relació amb l'aigua, temàtica d'aquesta edició, coincidint amb l'Any Internacional de la cooperació en l'esfera de l'aigua proclamat per les Nacions Unides.

Convocant: Casa Àfrica
Termini: 07/10/2013 - 09/12/2013

Més informació

punt vermell Programa de Mentoring per a joves emprenedors/es

La Fundació Privada per a la Promoció de l’autoocupació de Catalunya CP’AC està implementant a Catalunya un programa de mentoring per a joves emprenedors/es en el marc de Youth Business Spain i de la xarxa Youth Business International, amb presència a 40 països.

Convocant: Fundació Privada per a la Promoció de l’autoocupació de Catalunya CP’AC
Termini: 21/10/2013 - 31/12/2013

Més informació

punt vermell Subvencions per al desenvolupament d'activitats i serveis a la ciutat d'Esplugues de Llobregat

L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat obre convocatòria de subvencions pel desenvolupament d’activitats i serveis a la ciutat.

Convocant: Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Termini: 25/10/2013 - 31/12/2013

Més informació

punt vermell Concurs literari "Roc Boronat"

La Fundació ONCE convoca el Concurs Literari en Llengua Catalana "Roc Boronat", amb la finalitat de fomentar la creació literària en llengua catalana entre les persones amb discapacitat visual, així com donar suport i estimular els escriptors i poetes en aquesta llengua.

Convocant: Fundació ONCE
Termini: 14/10/2013 - 31/12/2013

Més informació

punt vermell VII Premis de Recerca Dolors Arteman

El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCat) engega la setena edició del Premi de Recerca Dolors Areman, per a treballadors/es socials.

Convocant: Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCat)
Termini: 16/10/2013 - 16/04/2014

Més informació

punt vermell Finançament de les empreses i entitats culturals a través de L'Institut Català de Finances i de Triodos Bank

L'Institut Català de Finances (ICF) i Triodos Bank han signat aconveni amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal de facilitar l'accés al finançament de les empreses i entitats culturals.

Convocant: Institu Català de Finances i Triodos Bank
Termini: 14/10/2013 - 31/12/2014

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Portada de l'anuari del 2013 Font:
L’estat del Tercer Sector Social a Catalunya (2013)

A principis d’octubre es va presentar l’Anuari 2013 del Tercer Sector Social. Us fem arribar un resum amb les principals conclusions.

Creix el nombre d’entitats d’El Mercat Social Font:
Creix el nombre d’entitats d’El Mercat Social

La botiga virtual de caràcter social està incorporant noves entitats per oferir més productes i serveis, alhora que ajuda a finançar entitats sense ànim de lucre.

La presentació de la campanya es va fer coincidint amb el Mundial de Natació Font:
La campanya “Mulla’t”: 20 anys sensibilitzant

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza el Mulla’t des de fa 20 anys. Una acció de sensibilització per l’Esclerosi Múltiple que s’ha convertit en una de les campanyes més importants a Catalunya. Voleu saber com?

Registre comptable Font:
Criteris de valoració comptable (I)

La reforma comptable que es va iniciar a 2008, amb les successives adaptacions per entitats no lucratives catalanes (Decret 259/2008) i estatals (RD 1491/2011) han introduit diferents conceptes i criteris de valoració pel correcte registre de les operacions comptables, que sovint no són fàcils d'interpretar. En aquest recurs i en el seu complementari, s'analitzen els principals.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.