Esdeveniment presencial

Mostra de dracs i bèsties del Bestiari Festiu i Popular de Barcelona

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dissabte, 7 set. - dissabte, 21 set. 2024

En el marc de La Mercè, l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya presenta una exposició on es podran descobrir una seixantena d'aquestes figures que formen l'imaginari de la cultura popular de Barcelona.

Del 7 al 21 de setembre, les instal·lacions del Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona es transformaran en la llar d'una seixantena de dracs i bèsties del Bestiari Festiu i Popular de Barcelona, gràcies a la mostra que presenta l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, en el marc de la celebració de les festes de La Mercè. Es podrà visitar de manera gratuïta en l'horari del centre, de dimarts a diumenge i festius, de 10 a 20 h.

Prepara't per passejar entre àligues, bous, cucaferes, dracs i moltes d'altres figures d'espècies reals i fantàstiques que han configurat l'imaginari popular de la ciutat des de l'època medieval. Avui en dia, aquests animalons plens de simbolisme són els protagonistes de correfocs, cercaviles i balls de diables, i són un dels elements més autèntics i característics de la cultura popular catalana.

Data
dissabte, 7 set. 2024
Hora
10:00
Organitzador
Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">El Born Centre de Cultura i Memòria</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">El Born Centre de Cultura i Memòria</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón