Simbiòtic Festival 2018

Grafisme del festival
Barcelona
Dissabte, 01/12/2018 fins Diumenge, 02/12/2018

Històries ocultes i memòria col·lectiva que ens representa, un cap de setmana que obre les portes dels teatres a la diversitat.

L'edició d'aquest any centra la seva atenció en posar en relleu les històries ocultes i compartir-les als teatres per construir una memòria col·lectiva que ens representi. “Escenaris ocults” és el lema de la tercera edició del festival que torna amb una programació accessible, que aposta per la creació contemporània inclusiva de qualitat, i reivindica unes arts escèniques on totes i tots formem part.

We Act Assoc, és una organització sense ànim de lucre que impulsa aquest festival el cap de setmana de l'1 i el 2 de desembre, a diversos espais col·laboradors: l'Institut del Teatre, el Centre Cívic el Sortidor i el Teatre lliure. Està constituïda per quatre professionals en l’àmbit de l’art, la cultura, la comunicació i l’accessibilitat amb el propòsit de promoure unes arts escèniques inclusives, lliures de barreres comunicatives.

El festival no pretén més que obrir les portes dels teatres a la diversitat, essència de tots nosaltres i del mateix fet artístic. Volen deixar d’excusar-nos com a espectadors, creadors i gestors culturals de no tenir mitjans, experiència ni suport per incloure la diversitat i l’accessibilitat als espais d’exhibició escènica.

Data: 

Dissabte 01 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
We Act Assoc
Correu electrònic de l'organitzador: 
weact.assoc@gmail.com