Càpsula: L'educadora i l'educador social als Equips d'Atenció a la Infància i Adolescència

 Font:
Tarragona
Dijous, 28/02/2019

Quin és el paper actual de les educadores i els educadors socials en els Equips d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA)? En quines situacions i problemàtiques noves es troben?

Data: Dijous, 28 de febrer, a les 18.00h.
Lloc: Seu del CEESC al Camp de Tarragona.

Els Equips d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA) estan formats per professionals de la psicologia, la pedagogia, el treball social i l'educació social, i estan distribuïts per tot el territori de Catalunya. Els EAIA reben els casos d’infants en situació de desemparament o en risc d'estar-hi que detecten els serveis socials bàsics, les instàncies judicials o policials o la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència. En fan el diagnòstic, la valoració dels infants i adolescents i del seu entorn sociofamiliar, i proposen les mesures més adequades per a cada cas.

Com treballen en aquests casos els educadors i educadores socials? Com acompanyen? Com en fan el seguiment? Quin és el paper actual de les educadores i els educadors socials en aquests equips? En quines situacions i problemàtiques noves es troben?

En aquesta Càpsula presentarem la figura professional de l’educadora o educador social, una figura clau en aquests equips i resoldrem les qüestions anteriors.

A càrrec de: Lidia Casado Vàzquez, diplomada a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés. Ara, treballa com a educadora social a l'Ajuntament de Reus. Té 19 anys d’experiència, també, en drogodependències i centres penitenciaris.

Més informació i inscripcions.

Data: 

Dijous 28 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@ceesc.cat