Els Dilluns dels Drets Humans: ‘El dret a la salut en risc’

La sessió compta amb la participació de Nani Vall-llosera, metgessa de família al CAP Bon Pastor i expresidenta del FoCAP . Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 05/10/2020

El 5 d’octubre, Cristianisme i Justícia organitza l’acte a Barcelona.

El proper dilluns 5 d’octubre a les 19.00 h, Cristianisme i Justícia, Càritas, Justícia i Pau i Mans Unides organitzen la primera sessió de Els dilluns dels Drets Humans: ‘El dret a la salut en risc’.

La pandèmia ha evidenciat mancances en el sistema sanitari, tant dins l’àmbit de l’atenció primària com en l’hospitalari i la crisi global de cures s’ha fet palesa de la forma més crua. Per aquest motiu, l’objectiu de la primera xerrada es parlar sobre el dret a la salut.

S’abordaran preguntes per saber si el problema només és de manca de mitjans i de precarietat laboral o si hi ha algun factor més i quin sistema sanitari es necessita per garantir un accés igualitari al dret a la salut.

La sessió compta amb la participació de Nani Vall-llosera, metgessa de família al CAP Bon Pastor i expresidenta del FoCAP i Felipe Garcia, cap de sala de malalties infeccioses de l’Hospital Clínic de Barcelona. L’acte estarà moderat per Carla Benito, periodista del Diari de la Sanitat i de Catalunya Plural.

L’entrada és lliure i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 05 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Cristianisme i Justícia
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fespinal.com