Curs a Casa Àsia: ‘Les comunitats sud-asiàtiques a Espanya’

Curs a Casa Àsia: ‘Les comunitats sud-asiàtiques a Espanya’.
Dimarts, 06/10/2020 fins Dimarts, 10/11/2020
(En línia)

Un curs per aquelles persones que vulguin acostar-se a la realitat migratòria sud-asiàtica.

Casa Àsia organitza el curs ‘Les comunitats sud-asiàtiques a Espanya: claus per entendre la diversitat i treballar la interculturalitat’, una formació en línia de sis sessions que tindrà lloc els dimarts del 6 d’octubre al 10 de novembre, de les 18:30 h a les 20:00 h.

Aquest curs s’adreça a persones que volen acostar-se a la realitat migratòria sud-asiàtica i aprofundir en el coneixement de la diversitat sociocultural, així com als professionals que necessiten incorporar noves eines per treballar amb perspectiva intercultural.

La formació anirà a càrrec d’Eva Maciocco, Berta Güell, Marina Arrasate, Saba Anwar, Komal Naz i Sanja Rahim, expertes en la diàspora sud-asiàtica que abordaran temes que van des de les trajectòries migratòries fins als processos d’incorporació laboral, els sistemes educatius, la migració amb perspectiva de gènere o l’associacionisme, entre d’altres.

El curs té un preu de 58 euros i la inscripció es pot formalitzar fins al mateix 6 d’octubre a les 18:00 h. A més, es lliurarà per correu electrònic un certificat d’assistència al curs a qui ho sol·liciti i hagi assistit al 80% de les classes.

Data: 

Dimarts 06 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Casa Àsia
Correu electrònic de l'organitzador: 
casaasia@casaasia.es