Curs: ‘Acompanyament durant el procés de dol’

Espelment enceses a sobre d'una taula. Font: Carolyn
Dimecres, 10/03/2021
(En línia)

L’alumnat que realitzi el curs adquirirà eines per iniciar-se en l’acompanyament a les persones que es troben en situació de dol.

La Fundació Pere Tarrés organitza el curs ‘Acompanyament durant el procés de dol’ destinat prioritàriament a persones treballadores, tant personal autònom com de l’administració pública. La data d’inici és el 10 de març i es durà a terme en la modalitat en línia. Es tracta d’una formació 100% subvencionada i compta amb un total de 20 hores lectives. La matrícula pot fer-se omplint el formulari que es troba en aquest enllaç.

La formació té per objectius revisar la visió sobre les pèrdues i la mort en les diferents cultures, i identificar els diferents tipus de pèrdues i les diverses fases del procés de dol. Així mateix, l’alumnat que realitzi el curs adquirirà eines per iniciar-se en l’acompanyament a les persones que es troben en situació de dol. La metodologia de les sessions combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per a l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d’exercicis i dinàmiques.

Data: 

Dimecres 10 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org