Block a l’espoli: el cas del Sàhara Occidental

 Font:
Dimecres, 05/05/2021
(En línia)

Una conversa amb l’Ahmed Ettanji, periodista sahrauí d’Equipe Media, i Maria Bouabdellah, periodista i creadora de continguts.

El pròxim 5 de maig a les 19 hores es podrà seguir a través del canal de Twitch.tv/capgirem la xerrada ‘Block a l’espoli: el cas del Sàhara Occidental’. Es tracta de la primera de quatre converses que tindran lloc durant el mes de maig en el marc de la campanya ‘Capgirem el món. Revoluciona’t per la Justícia Global’.

És la segona edició d’una iniciativa que també s’organitza per commemorar el Dia dels Drets Humans i apropar la Justícia Global als joves, impulsada per Lafede.cat junt amb el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut (CNJC).

Amb aquestes quatre converses i, posteriorment, amb el concert per a la Justícia Global que es farà al desembre, es vol donar a conèixer la realitat i les vulneracions dels drets humans aquí i arreu del món, a partir d’experiències personals i col·lectives, així com promoure la participació activa i crítica de les noves generacions.

Data: 

Dimecres 05 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Lafede.cat - organitzaciones per a la Justícia global
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@lafede.cat