Curs: Formació voluntariat En Bici Sense Edat

Un voluntari d'En Bici Sense Edat.
Divendres, 21/05/2021
(En línia)

L’entitat busca persones voluntàries per passejar en tricicle persones grans soles o amb mobilitat reduïda i convoca una formació teòrica i pràctica.

En Bici Sense Edat és una associació sense ànim de lucre que lluita contra la solitud no volguda de les persones grans i organitza passejades amb tricicles elèctrics conduïts per persones voluntàries. Com que necessiten més voluntaris i voluntàries els dies 21 i 22 de maig es faran formacions a les persones que s’hi vulguin apuntar.

El requisit és ser major d’edat i, a causa de la situació de pandèmia, els continguts teòrics es faran en format virtual. El segon dia es faran les pràctiques presencials en grups d’un màxim de sis persones a l’aire lliure a la Vila Olímpica, a Barcelona. En la part teòrica s’exposarà el projecte i com funcionen les activitats, i en la pràctica s’aprendrà a conduir el vehicle de forma segura i responsable. Cal fer la inscripció.

L’origen d’aquesta proposta és a Copenhaguen l’any 2016 de la mà de l’organització Cycling Without Age. Funciona a Barcelona, Sant Just Desvern i Terrassa.

• Divendres 21/05 de 17:30 a 19h, sessió teòrica online. El dia anterior a la sessió s’enviarà l’enllaç per participar-hi.

• Dissabte 22/05 de 17:00 a 20h, sessió pràctica presencial en grups d’un màxim de sis persones a l’aire lliure a la Vila Olímpica, de Barcelona.

Data: 

Divendres 21 Maig

Hora: 

17:30

Organitzador: 
En Bici Sense Edat
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@enbicisenseedat.cat