Òpera ‘Don Pasquale’ al Festival Òpera amb Gràcia

Òpera ‘Don Pasquale’ al Festival Òpera amb Gràcia
Barcelona
Diumenge, 25/07/2021

L’espectacle tindrà lloc el proper 25 de juliol a les 20 h al Claustre de l’Oratori Sant Felip Neri del barri de Gràcia de Barcelona.

Aquest cap de setmana s’estrena a Barcelona l’òpera ‘Don Pasquale’ en versió escenificada amb un petit conjunt instrumental, protagonitzada per la soprano Mireia Dolç, el tenor Jorge Juan Morata i els baritons Juan Carlos Esteve i Joan García Gomà.

Es tracta d’un espectacle que forma part de la programació del Festival Òpera amb Gràcia, que va començar el 22 de juny i finalitzarà aquest 25 de juliol. És la primera edició d’aquesta iniciativa que té com a objectiu apropar l’òpera al públic general i, sobretot, als joves.

Ideat pel mestre Guerassim Voronkov i Krieger Management amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de Mozart, l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona, el festival persegueix implicar al barri, a les agrupacions culturals i també donar l'oportunitat de donar-se a conèixer a nous talents.

Les entrades per assistir a l’acte es poden adquirir al Claustre de l’oratori el mateix dia de l’esdeveniment, enviant un correu a festivaloag@gmail.com o bé anant a Entràpolis.

Data: 

Diumenge 25 jul

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Associació d’Amics de Mozart, Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
festivaloag@gmail.com