Cicle de Comunicació: ‘Com arribar al públic jove’

La FCVS organitza el 30 de setembre una formació per donar eines i recursos de comunicació a les entitats socials que volen arribar a un públic més jove. Font: FCVS
Dijous, 30/09/2021
(En línia)

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el 30 de setembre al matí una formació en línia i gratuïta per donar eines, estratègies i recursos de comunicació a les entitats socials que volen arribar a un públic més jove.

Alaaddine Azzouzi i Maria Bouabdellah són dos joves periodistes i ‘influencers’ molt implicats en el tercer sector social que explicaran com treballen i com ho poden fer les entitats per comunicar-se millor amb nois i noies. La tercera sessió del ‘2n Cicle de Comunicació Social’, que manté el format virtual i es titula ‘Com arribar al públic jove’, vol cobrir una de les inquietuds detectades entre les entitats, perquè les possibilitats de comunicar-se evolucionen molt ràpidament i el públic jove té els seus propis canals.

Bouabdellah i Azzouzi són estudiants de comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), han treballat i treballen en diferents mitjans, tenen molt de seguiment a les xarxes socials i, a més, en el seu dia a dia mostren una especial sensibilitat pels temes socials. Vistes les seves experiències, en el webinar que es farà el 30 de setembre de 10 a 11.15 del matí, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, aproximaran les claus perquè les entitats facin una comunicació efectiva que connecti amb les generacions més joves.

Els nois i noies coneguts com a ‘centennials’, van néixer entre el 1990 i mitjans de la dècada del 2000, han incorporat Internet des dels inicis del seu aprenentatge i, a la vegada, són una generació implicada amb l'entorn. Com ho poden fer les entitats socials per arribar, cridar l’atenció i influir en aquesta també anomenada Generació Z? Azzouzi i Bouabdellah parlaran d’estratègies de continguts i també de canals de comunicació per aconseguir-ho.

Maria Bouabdellah viu a Banyoles i és estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és creadora de continguts a la plataforma Canal Malaia. Va presentar ‘Mood Z’ de Televisió de Catalunya (TVC) i va col·laborar també en el programa ‘AdolescentsiCat’ de Catalunya Ràdio.

Alaaddine Azzouzi Rahmouni té 21 anys i va nèixer a Mataró. És estudiant de 4t de carrera de periodisme també a la UAB i col·labora a mitjans com ‘La Directa’, ‘El Crític’, ‘Vilaweb’ i 'Mediacat', on tracta sobretot temes relacionats amb la justícia social i la discriminació.

La primera sessió d'aquest ‘2n Cicle de Comunicació Social’ es va titular 'Conviure i comunicar en temps de pandèmia' i va comptar amb l’experiència d’Arrels Fundació, Càritas Catalunya i Creu Roja Catalunya, mentre que la segona, ‘Eines per a la dinamització dels teus actes en línia’, va anar a càrrec del consultor socioambiental Xavier Sabaté, expert en disseny i facilitació de processos deliberatius, i de la formació de persones i equips.

‘Com arribar al públic jove’ és una sessió gratuïta, però cal fer la inscripció abans del 28 de setembre. Més informació.

Data: 

Dijous 30 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat