Teatre social amb El Triangle Inclusiu: Podries...

 Font:
Barcelona
Dimarts, 21/12/2021

En aquest espectacle es reflexionarà sobre l’arbitrarietat dels privilegis i es desmuntarà el mite de la meritocràcia. Com seria la nostra vida si haguéssim nascut en una situació diferent?

“Si haguessis nascut en una altra terra, la tristesa d’ell podria ser la teva.”

En aquest espectacle dirigit i interpretat per l'alumnat d'OAK House i l'associació La Llavor, es reflexiona sobre l’arbitrarietat dels privilegis i desmuntara el mite de la meritocràcia. Com seria la nostra vida si haguéssim nascut en una situació diferent? Quines oportunitats o dificultats tindríem? Estem segurs que tot depèn d’un mateix? O el nostre punt de partida influeix sobre les nostres vides més del que ens pensem?

El Triangle Inclusiu és un projecte que s’articula amb la voluntat de crear sinèrgies entre diferents col·lectius del barri que, per les seves diferències psicosocials, difícilment comparteixen espais. És a través del teatre que reflexionen sobre els temes que inquieten i defineixen. Arriben a l’escena des de diferents orígens: les talleristes, els alumnes de l’escola, i els usuaris en risc d’exclusió social. Dalt de l’escenari es confonem per a ser persones que s’ajuden i aprenen. A fora, de públic, tothom hi és convidat. A partir de la mostra de l'exercici de creació, engeguen un debat comunitari. Comparteixen experiències i aixamplen consciències.

Un acte que s’integra dins de les Jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’.

Data: 

Dimarts 21 des

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Centre de Sarrià
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@centredesarria.cat