Àmbit de la notícia
Cultural

Els Premis Llanterna Digital de curtmetratges en català i en occità arriben a la seva sisena edició

  • Guardonats dels Premis Llanterna Digital 2011

La sisena edició dels Premis Llanterna Digital ja està en marxa. El concurs, impulsat per la Coordinadora de Serveis Lingüístics, busca fomentar l’ús del català i de l’occità i promoure la creació audiovisual en aquestes llengües.

Hi ha tres categories de participació: per alumnes de centres d’educació primària i secundària; per a la comunitat universitària; i una categoria oberta a tothom. Les obres s’han de presentar en format digital, en versió original en català o occità, o bé en versió subtitulada en una o altra llengua. El termini de presentació de les obres acaba el 31 de març de 2012.

El jurat valorarà l’aportació dels treballs al foment de l’ús del català o de l’occità, l’originalitat en el tractament dels continguts i la qualitat artística.

Les obres guanyadores, les finalistes i les seleccionades pel jurat, que incloguin l’àudio o la subtitulació en occità, formaran part de la programació de la V Mòstra de Cinema Occitan ‘Llanterna Digital’, que es podrà veure en diferents localitats catalanes i occitanes, a partir del mes de juny de 2012.

Més informació

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari