Àmbit de la notícia
Comunitari

Suport al dret a l'habitatge dels veïns del Raval

  • Difusió del Taller de Defensa del Raval

L'Assemblea de Barri del Raval ha posat en marxa el Taller de Defensa del Raval, "un espai on lluitar conjuntament contra els desnonaments, les execucions hipotecàries, el mobbing i la violència urbanística i immobiliària en general".

Des del passat 15 d desembre funciona al barri del Raval de Barcelona el Taller de Defensa del Raval, iniciativa impulsada per l'Assemblea del barri que pretén assessorar els veïns i veïnes que veuen en perill el dret a l'habitatge.

Aquest espai es desenvoluparà tots els dijous de 19:30   21:00 hores, al Casal de Barri de la Plaça Folch i Torres (C/ Reina Amàlia, 31). Oferirà suport legal, amb recursos per conèixer i defensar els drets de la ciutadania i sobre com afrontar un desnonament o una situació de mobbing, a qui recórrer davant una execució hipotecària o com lluitar contra l'afectació d'un pla urbanístic.

Serà un espai de suport mutu, a través del qual s'intentarà conèixer la realitat del barri, defensar al seu veïnat i denunciar l'especulació.

L'Assemblea del Raval ha fet un vídeo que resumeix tota l'activitat que hi ha hagut al voltant del moviment 15M al barri i amb el qual vol animar els veïns i veïnes a participar a les mobilitzacions convocades per al 28 de novembre.

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari