Àmbit de la notícia
Econòmic

El Consell de la Joventut de Barcelona proposa el bitllet educatiu per als esplais

Autor/a
Montserrat Garcia
  • Logotip CJB

L’Ajuntament de Barcelona estudiarà implantar una nou bitllet de transport públic per a que puguin gaudir d’un descompte les entitats educatives que treballen amb jovent.

El Regidor d’adolescència i Joventut, Raimond Blasi i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) van dialogar durant la 22a Trobada Ciutadana de 20 minutos sobre la iniciativa d’establir un títol de transport per a les activitats preparades per a les entitats que treballen amb col•lectius de nois i noies d’entre 6 i 18 anys.


De moment, Blasi ha afirmat que aquest bitllet batejat amb el nom de T-Educativa “fomentarà el transport públic entre la joventut a més de generar uns ingressos”.


D’altra banda, el CJB ha proposat poder pagar de forma fraccionada els títols de transport públic més cars, com per exemple la T-jove que des de gener de 2012 costa 100 euros una zona.


Finalment, els joves del CJB  van exposar les seves preocupacions com ara l’atur juvenil, dificultats d’emancipació, els estudis i van parlar sobre el  finançament dels locals de les associacions. En el marc d’aquest diàleg també es va proposar la posada en marxa del Pla Jove d’Equipaments.


Més informació. 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari