Àmbit de la notícia
Informàtic

Linkedin, properament per a entitats sense ànim de lucre

Autor/a
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
  • The Guardian Activate New York. La conferència on es va donar la notícia.

Linkedin oferirà una solució per aproximar voluntaris amb entitats sense ànim de lucre. L'empresa està treballant en una solució per a entitats sense ànim de lucre molt diferent a les ja existents a la xarxa.

Linkedin, la xarxa social de caire més professional, està tenint molt d'èxit en els últims anys. Possiblement per la crisi o per falta de xarxes d'aquesta mena, el fet es que el nombre d'usuaris ha augmentant significativament.

Aquest fet ha comportat a la empresa dissenyar noves estratègies per el futur. A la passada conferència “The Guardian Activate”, celebrada el passat 3 de maig a la metròpolis de Nova York, el president de Linkedin, Reid Hoffman, va manifestar que "la intenció és oferir la connexió entre persones i entitats sense ànim de lucre". No va aclarir com ho farien, tot i què va comentar que seria una solució molt diferent a les ja existents a la xarxa.

No és la primera vegada que Linkedin s'aproxima al tercer sector. Fa uns mesos que ja es pot afegir al perfil professional, les experiències de voluntariat que ha tingut l'usuari. Tot i així, aquesta nova iniciativa serà molt important a l'hora de connectar voluntaris amb entitats sense ànim de lucre.

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari