Àmbit de la notícia
Ambiental

Què és estratègic per a les entitats ambientals?

Autor/a
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
  • Enquesta sobre elements claus en una entitat

Quines eines, serveis i accions són claus per l'avanç de la vostra entitat? Des de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental (o3sac) s'està realitzant l'estudi  'Definició d'un nou model de suport estratègic a les entitats del Tercer Sector Ambiental de Catalunya'. Participeu-hi!

Aquest estudi està vehiculat per la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i forma part dels projectes del Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental 2011-2014, que impulsa el Departament de Territori i Sostenibilitat.

En què consisteix?

Actualment l'estudi està en la fase de recopil·lació de dades i s'ha elaborat una enquesta on es demana la valoració dels elements estratègics per part de les entitats ambientals.

L'enquesta està dividida en 11 apartats; el primer es tracta de les dades generals de l'entitat, i els altres 10, corresponen als elements que les entitats del tercer sector ambiental consideren estratègics. Aquests elements s'han extret mitjançant entrevistes amb entitats i lectures de plans estratègics i directors d'aquestes.

Per què servirà l'enquesta?

A partir de les respostes rebudes, es podran jerarquitzar i saber el grau d'importància dels diferents elements estratègics, i en una propera fase, també s'identificaran i catalogaran els serveis, eines i accions que ofereixen les administracions, les pròpies entitats (2n nivell i altres) i institucions, per donar resposta a aquests elements estratègics.

A partir d'aquesta documentació es prepararà la proposta final de model de suport estratègic per les entitats del TSAcat.

El termini per omplir l'enquesta és fins el 25 d'octubre.

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari